Virginia Woolf hakkında bilinmeyenler! - Forex, Bitoin, AltCoin ve Diğer Para Kazanma Araçları

Üye Ol Para Kazan

Yeni Yazılar

Post Top Ad

25 Ocak 2018

Virginia Woolf hakkında bilinmeyenler!

Virginia Woolf 
Virginia Woolf'un 136. yaş günü, sonbahar yapraklarıyla çevrili ikonik profilini içeren bir doodle tasarımı ile hatırlatıldı. 20. yüzyılın en seçkin edebi figürlerinden biri olarak kabul edilen eserleriyle genç nesle ulaşmaya devam eden Virginia Woolf’un trafik ölümü de yeniden gündeme geldi. Peki, öncü İngiliz kadın yazar nerede, nasıl ölmüştü? İşte Virginia Woolf hakkında bilinmeyenler!
Öncü İngiliz yazar Virginia Woolf, Google'ın 25 Ocak doodle tasarımı ile bir kez daha gündeme geldi. Eşsiz edebi tarzı ile modern feminizmin en önemli isimlerinden biri haline gelen Virginia Woolf, 136. yaş gününde eserleri ve sözleriyle anılıyor. Peki hala kitaplarıyla genç nesle ulaşmaya devam eden Virginia Woolf ne zaman ve nasıl öldü? İşte Virginia Woolf hakkında dikkat çeken detaylar!

Virginia Wolf, 28 Mart 1941’de içinde bulunduğu duruma daha fazla dayanamayıp evlerinin yakınlarında bulunan Ouse nehrine ceplerine taşlar doldurarak atlayıp intihar etmişti Her gün savaş korkusu ve yeteneğini kaybetmenin vermiş olduğu ruhsal bunalım sonucunda hayatından vazgeçen Virginia Wolf’un anısına en çok paylaşılan sözlerini derledik.

Hiç yorum yok:

En Son Yazılar

Aile Arasında Filmi İzle

21 yıllık eşinin aniden terk ettiği Fikret (Engin Günaydın) ve 21 yıllık müzisyen sevgilisi tarafından bırakılan müzikhol vokalisti Sol...